ciudatenii sexuale scriitori
Cărți cu sex

12 ciudățenii sexuale ale unor scriitori faimoși

Cum fac sex alți oameni, ce ciudățenii sexuale aveau scriitorii, ce fetișuri aveau regii Franței, cum se masturbau pictorii faimoși și, mai ales, cât de bine dotați erau cei mai celebri actori americani sunt niște întrebări firești, orice-ar spune pudibonzii. Ne alegem idolii din rândurile oamenilor cu impact asupra societății, care influențează istoria și, așa cum vrem să știm, într-o măsură mai mică sau mai mare, trecutul sexual al partenerului de viață, e normal să ne băgăm indiscreți nasul în budoarul celor pe care îi admirăm. Poate că nu-i cel mai politicos lucru, dar normal e, cu siguranță.

Iar când vine vorba de scriitori, curiozitatea ne e răsplătită cu vârf și îndesat, pentru că până și cei mai cuminți au avut bâzdâcurile lor. Haideți să aruncăm o privire în intimitatea unor autori celebri precum Hemingway, Lewis Carroll, Dostoievski și alții. Ne servesc drept ghid cercetările unei familii neobișnuite, formată, la rândul ei din… scriitori: „The Intimate Sex Lives of Famous People” a fost pusă la cale de Irving Wallace, autorul unei duzini de bestseller-uri, alături de soția sa, Sylvia Wallace și de copii, Amy Wallace și David Wallechinsky.

Am bănuiala că era un adevărat deliciu să iei cina la familia Wallace. Mă întreb despre ce discutau în timp ce-și mâncau piureul :).

ciudățeniile sexuale ale scriitorilor

 

James Boswell, autorul imensei și fascinantei biografii a lui Samuel Johnson (lexicograful cunoscut pentru publicarea unui remarcabil Dicționar al Limbii Engleze în 1755), obișnuia să se masturbeze pe copaci. Bine, asta în adolescență, până când a descoperit prostituatele, pe care le poseda cu mare plăcere în picioare, în locuri publice.

ciudățeniile sexuale ale scriitorilor
James Boswell

 

Lewis Carroll avea zeci de micuțe prietene, și prin micuțe prietene înțeleg fetițe până-n 14 ani, pe care-i plăcea mult să le pupe și să le fotografieze goale. Alice Liddel, care l-a inspirat să scrie povestea lui Alice în Țara Minunilor, a fost una din micuțele cu care prefera să-și petreacă timpul.

ciudățeniile sexuale ale scriitorilor
Lewis Carroll

 

Carlos Castaneda, antropologul cunoscut pentru seria de cărți esoterice centrate pe învățăturile primite de la șamanul don Juan Matus, era convins că sperma lui poate transforma o femeie în vrăjitoare. Pentru a-și salva partenerele de efectele spermei și pentru a le purifica pântecul, le spăla organele genitale cu o poțiune magică făcută cu rozmarin din grădina personală.

ciudățeniile sexuale ale scriitorilor
Carlos Castaneda

 

Excentricul scriitor italian Gabriele d’Annunzio a încercat la 12 ani să mute subtil mâinile călugăriței care-i aranja uniforma către „părțile intime”. Se lăuda că a făcut sex cu peste 1000 de femei, dar se pare că doar pe marea lui iubire, Barbara Leoni, o acoperea cu petale de trandafiri în timpul îmbrățișărilor pasionale.

ciudățeniile sexuale ale scriitorilor
Gabriele D’Anunnzio

 

Feodor Dostoievski și-a găsit împlinirea sexuală târziu, după vârsta de 40 de ani, alături de Anna Snitkina, o stenografă care aprecia stilul său brutal de a face dragoste. Epileptic și pasional, Dostoievski avea un fetiș pentru picioare și o înclinație către tinerele.

ciudățeniile sexuale ale scriitorilor
Feodor Dostoievski

 

Alexandre Dumas-tatăl era un satir neobosit și lipsit de inhibiții. Extrem de libertin în aventurile sale sexuale, nu pretindea fidelitate oarbă nici de la soția lui. De aceea, când a surprins-o în pat cu amicul său Roger de Beauvoir, Dumas a preferat să rămână alături de ei pentru că era o noapte prea friguroasă și o prietenie nu merită stricată pentru atâta lucru.

ciudățeniile sexuale ale scriitorilor
Alexandre Dumas-tatăl

 

Îndrăgostit până peste urechi de Meta Carpenter, secretara șefului său din perioada cât a lucrat ca scenarist la Hollywood, William Faulkner își delecta partenera cu poezii și scrisori erotice:

„Meta

Bill

Meta

who soft keeps for him his love’s

long girl’s body sweet to fuck.”

 

“For Meta, my heart, my jasmine garden, my April and May cunt; my white one, my blonde morning, winged, my sweetly dividing, my honeycloyed, my sweet-assed gal.

Bill”

 

ciudățeniile sexuale ale scriitorilor
William Faulkner

 

Andre Gide, care continua să caute plăcere în relațiile sexuale cu femei, deși îl satisfăceau doar cele cu bărbați, era stimulat de sunetele de faianță spartă. Îi mai plăcea și să-și distrugă jucăriile preferate.

ciudățeniile sexuale ale scriitorilor
André Gide

 

Ernest Hemingway, durul fascinat de luptele cu tauri și de cucerirea femeilor, avea niște teorii cel puțin interesante despre sex. Hem credea că bărbatul are la dispoziție un număr fix de orgasme în viață, care trebuie drămuite atent, și mai avea convingerea că dacă faci destul de mult sex, atunci poți să mănânci liniștit căpșune, fără să te trezești cu bubulițe pe tine. Nici măcar dacă ești alergic!

ciudățeniile sexuale ale scriitorilor
Ernest Hemingway

 

Victor Hugo avea un apetit insațiabil pentru plăcerile cărnii. Meniul lui sexual includea dimineața o prostituată tânără, înainte de prânz o actriță, o curtezană submisivă la aperitiv și soția toată noaptea. Printre ciudățeniile de alcov se numărau voyerismul și fetișul pentru picioare.

ciudățeniile sexuale ale scriitorilor
Victor Hugo

 

Yukio Mishima era înnebunit după trei lucruri: părul de la subțioara bărbaților, sudoarea și mănușile albe. Îl excitau morțile sângeroase și credea că seppuku este forma absolută a masturbării. În spiritul acestei convingeri, dar și pentru a-și dovedi loialitatea față de sistemul imperial japonez, scriitorul nominalizat de trei ori la premiul Nobel și-a înfipt o sabie în burtă, iar asistentul lui l-a decapitat.

ciudățeniile sexuale ale scriitorilor
Yukio Mishima

 

Poetul Algernon Swinburne a prins gustul biciuirii în școala de la Eton, unde chiar și pentru abateri din cele mai mărunte, elevii erau pedepsiți prin flagelare. Obsesia lui pentru plăcerea masochistă l-a însoțit tot restul vieții și i-a dominat chiar și opera literară.

ciudățeniile sexuale ale scriitorilor
Algernon Charles Swinburne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.