cadouri pisici cover
Alte chestii cu pisici,  Cu pisici

5 cadouri cu pisici care vor da pe spate orice pisicar

Eu mă distrez tare când caut cadouri pentru iubitorii de pisici, pentru că de obicei sfârșesc prin a cumpăra două cadouri cu pisici: unul pentru sărbătorit și unul pentru mine, ca să se bucure și suflețelul meu. Sigur, asta înseamnă că mă apropii cu pași repezi de statutul de Crazy Cat Lady, dar o s-o fac cu stil. Că nu iau orice ciuruc. Nu, domnule, iau niște chestii de stă mâța-n coadă, cum ar veni. Dar le și caut. Când mă satur de muncă, ori mă uit pe Instagram la clipuri cu pisici și doggos (Henlo, fren! Gib me sum chimkin!), ori caut chestii drăguțe cu pisici ca să le fac cadou. Mie sau altora, astea-s detalii.

Așa se face că am descoperit niște lucrușoare absolut adorabile la Vivre, de la teniși cu pisici haioase și genți cu pisici amuzante, la rafturi în formă de pisici serioase și tablouri cu pisici frumoase foc. Eu, de când m-am întovărășit cu domnul motan Zaurel, cel mai simpatic, arțăgos și fabulos dintre personajele pe care le-am creat de-a lungul timpului, am început să scriu cu simț de răspundere despre mâțe.

Așa că am zis s-o fac și p-asta. Să vă dau de veste când descopăr potențiale cadouri pentru iubitorii de pisici.

Caravsăzică, lo and behold!

 

Bocanci cu pisici haioase și niște oase de pește ca bonus

cadouri pisici bocanciBocancii aici de față sunt absolut super cute. Mă rog, imprimeul cu mâțe e super cute (apropo, e realizat din vopsea ce nu conține substanțe cancerigene), dar oasele alea de pește fac toți banii.

Prețul e accesibil, poate puțin peste banalitățile pe care le găsești în mall, dar bocănceii ăștia sunt de la Dogo, un brand turcesc care are tot felul de produse originale cu imprimeuri vesele și inedite, cum nu prea vezi pe străzile noastre.

Dacă nu nimerești numărul, poți să faci retur în 30 de zile. Bocănceii sunt lucrați manual din piele ecologică și pe interior sunt căptușiți cu bumbac, deci pot fi purtați și-n zilele mai calde.

Găsești bocănceii aici.

 

Șosete cu pisici

cadou pisici sosete

Una de-un fel și cealaltă de alt fel, că așa-i frumos, să fii plăcut surprins de fiecare dată când faci un pas înainte.

Poți să le dăruiești colegilor de la birou pe care-i știi drept pisicari înverșunați sau prietenelor care-ți dau mesaj pe Facebook că le-a amorțit fundul pe scaun, dar nu se pot mișca pentru că motanul doarme așaaaa de frumoooos în poala lor, mamă, mamă.

Bineînțeles, poți să-i comanzi pentru tine, să nu-i mai faci cadou nimănui. Dar dacă ai martori când vine coletul, încearcă să pari surprins. Oh, ce-oi fi primit? Niște șosete cu pisici?! Ce drăguț! Și nici măcar nu e ziua mea… 

Găsești ciorăpeii aici.

 

Tablou cu pisici foarte, foarte colorate

cadou pisici tablouMor după tabloul ăsta.

Îmi place totul la el.

Îmi plac culorile, îmi place cum sunt desenate mâțele și-mi place că pisica din dreapta sus, aia verde fosforescent, pare că-și dă ochii peste cap, iar aia verde de jos de tot arată ca și cum ar ști ea un secret, dar nu ți-l spune.

Sunt tare simpatice și, dacă știi că sărbătoritul are pereți goi în casă, poți să i-l dăruiești cu încredere.

Găsești tabloul aici.

 

Geantă cu multe fețe de pisici

cadou pisici geantaPentru o iubitoare de pisici, cadoul perfect poate fi o geantă ca aceasta.

De ce? Păi, să-ți spun.

Orice iubitoare de pisici are nevoie de o chestie în care să-și țină portofelul, rujul și o punguță cu crănțănele pentru eventualele pisici întâlnite pe stradă. Geanta e din piele ecologică, imprimeul e realizat din pigmenți organici pe bază de apă, iar părțile metalice nu conțin nichel. E o geantă inofensivă, cu alte cuvinte.

Și destul de neobișnuită, că-i plină de pisici care mai de care mai fițoase. Unele au coroane pe cap, altele ochelari de soare și altele breton fancy.

Găsești geanta aici.

 

Pernă decorativă în formă de pisică. Grasă.

cadou pentru iubitorii de pisici perna decorativaUită-te tu la ea. Uite-o ce grăsună e. Cum să nu crească inima-n tine de bucurie când o vezi?

Din punctul meu de vedere, pernele decorative sunt niște cadouri excelente și în general, nu numai când vine vorba de iubitorii de pisici. Sunt accesibile ca preț, utile și frumoase.

Permâța decorativă aici de față are și coadă, spre deosebire de alte pernuțe, ceea ce e, iarăși, un bonus.

În plus, perna-pisică e un element perfect de recuzită pentru pozele pentru Instagram. Și e numai bună de ținut în brațe când te ghemuiești în fotoliul tău preferat ca să citești. Iar mâțele locatare se vor bucura de compania ei. Sau nu. Depinde. Oricum, nu va trece neobservată.

Găsești perna aici.

 

Acum, eu am făcut listuța asta de cadouri cu pisici, dar să știi că nu o să te judece nimeni dacă le iei pentru tine. Că și tu meriți lucruri frumoase. Pe cuvânt de cercetaș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.