Uncategorized

Cine-i Rockozaur, bre?

Obișnuiam cândva să folosesc micul ritual de purificare cu pentagramă când se-mpuțea treaba. Singura problemă era că mă lua cu pipi când intram în cercul magic. Din păcate, nu puteam ieși pur și simplu. Trebuia să deschid o ușă imaginară, zvârcolind prin aer un bețișor parfumat, apoi s-o închid. Dura prea mult și arătam ciudat. Nu că m-ar fi văzut cineva, doar zic și eu că-n viață ajungi să faci o grămadă de lucruri și despre unele chiar vrei să vorbești.

rockozaur Cristina FrîncuRockozaur e Cristina Frîncu, adică eu, asta din poză.

Îmi amintesc vag că la cinci ani am scris lăbărțat un roman de trei, patru sau cinci pagini, cu niște teroriști care atacau aprozarul, și că pe la douăzeci și doi de ani am absolvit fără să vreau Academia de Studii Economice din București.

Am debutat în revista Echinox, apoi am publicat în Revista de Povestiri o istorioară cu o pisică mov și una cu mult frig în revista canadiană online The Danforth Review. Pe platforma Hyperliteratura.ro am publicat cronici de carte, iar în anul 2014 am fost unul dintre câștigătorii concursului de debut literar „Incubatorul de Condeie”, secțiunea Proză scurtă.

În 2015 am câștigat concursul de debut „Adenium START”, secțiunea proză, cu romanul „Vrum-vrum”.

În 2017 l-am născocit pe Zaurel, motanul-dragon care face aventură.

În 2019 a apărut ebook-ul Zaurel în Vama Veche, cu motanul-dragon și pisicul Bubu în rolurile principale.

Mă las borfăită pe rockozaureux@gmail.com pentru propuneri de colaborare, proiecte cu moț și ieșiri destrăbălate la bere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.