jurnelul lui Michonne

Informațiile, puterea și tot succesul!

Dragă jurnel,

Urmează niște informații importante. Uite, aici sunt eu cu un fraier.

 

Așa.

Următoarea informație.

Eu sunt de părere în felul următor: e util să am informații despre tot ce se întâmplă în casă.  Am auzit la televizor că informația înseamnă putere și chestia e că mie-mi place puterea. Îmi place și mâncărica. Îmi place și să musc.

De la atâtea informații mi se trage că am și avansat în funcție. Acum sunt Pisic Mianager și dețin o claie peste grămadă de responsabilități. Am și scaun, uite. E o poză urâtă, așa a făcut-o umana cu telefonelul ei prost, dar tot se vede că sunt o șefă foarte minunată și responsabilă și că sunt o pretty girl. La câte somnicuri de frumusețe trag pe zi, te cred și eu. Trag așa: somnicul de frumusețe pentru blăniță, somnicul de frumusețe pentru mustăcioare, somnicul de frumusețe pentru ochișori, somnicul de frumusețe pentru năsuc ect.

Ziceam de responsabilități. Păi, o trezesc pe umană în fiecare zi la 5:17, 5:45, 6:30 precis. Întâi o pup, dar dacă nu se execută, o mușc de barbă. Sau de obraz. N-are gust prea bun dimineața, dar mă sacrific. Sug păturica  Însoțesc umanii la baie și îi apăs bine pe umeri când se așază pe vasul ăla cu apă în care eu cică nu am voie să mă joc. Sug păturica Ies pe hol ca să verific perimetrul înainte să plece ei la serviciu. Sug păturica Capturez gâze – îmi place să le capturez și să le execut, doar că o dată am executat un gândac împuțit și mi-a venit să vomit. Bleah. Sug păturica Înjur ciorile proastele. Mă enervează foarte tare că-mi zic în toate felurile, cică băi mustăcioaso!, băi pufoaso!, dar nu-mi zic în față, îmi zic deasupra și nu-i corect. Or să vadă ele. Sug păturica Gust, pe cât posibil, mâncarea umanilor înainte să se-apuce ei să mănânce, ca să mă asigur că e nașpa și nu vreau și eu trei, patru porții.

O grămadă de treabă am, dar merge bine și-n curând mă fac pisică de afaceri, că am niște idei comerciale de excepsie. Construiesc o companie de păturici de lux și o să am tot succesul, o să vezi.

Cam atât pentru astăzi, dragă jurnel. Mă duc să sug păturica fac planul de afaceri și după aia să dorm până la prânz, că mă simt deja extenuată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.