pisici facute la imprimanta 3D
Artă cu pisici,  Cu pisici

Pisici la imprimanta 3D – Cum arată prima tranșă de mâțe ale viitorului

De când s-a mutat Fufa la noi, nu mai avem liniște. Printează treide întruna. Mă rog, chiar asta e treaba ei. Că-i zic eu Fufa e altă mâncare de pește, dar ea e de fapt o imprimantă 3D. Și e a lui Mr. Huge. Da, și când printează cântă ca R2D2. Fufa, nu Mr. Huge. Trebuie să-mi pun căștile-n urechi dacă vreau să mă concentrez, că pe ea nu poți s-o potolești, e mare artistă.

Am ignorat-o câteva săptămâni, dar astăzi am zis că ce mama lu’ proces verbal facem noi aici? De fâțâit fâțâim filamentele alea încolo și-ncoace toată ziua, dar nu facem pisici? Ei, drăcie! Așa că i-am dat comandă să presteze niște mâțe de-ncercare, că am vrut să profit și eu de talentele mele și să le pictez. Le-a terminat repejor, într-o oră și ceva, și după aia eu mi-am pus niște muzică de deblocat chakrele, că-s stresată și hipersensibilă, plâng din orice. Mi-am luat culorile și pensulele, mi-am umplut un borcănaș cu apă și m-am apucat de pictat.

N-am mai pictat de mult și uitasem cât de urât pictez. Nu am nici cel mai mic simț estetic. Dar am râs cu sughițuri și asta contează cel mai mult la artă, nu? Să trezească ceva în tine. În mine a trezit sughițuri, cum ziceam.

Vrei să-ți prezint panaramele? OK.

Dar nu te sperii. Și nu-ți lăsa pisica să le vadă, că visează urât la noapte.

Iată panaramele proaspăt făcute de Fufa, noua imprimantă 3D din bârlog

Asta e Cheshire Cat. O variantă specializată pe decorat colțuri. Colțul ușii, colțul unui teanc de cărți sau colțul vesel.

 

imprimanta 3D pisica
Sursă model 3D: Cheshire Cat Door Stand by olorle

 

Și ea e Bulinela și-i un semn de carte.

Pare traumatizată, dar să știi că nu i-am făcut nimic. E doar șocată de ce-a citit în cărțile lui Murakami, și-n plus, s-a umplut de buline. I se pare c-o fac să arate grasă, dar eu i-am zis, Bulinela, fată, ești numa’ bine. N-ai picioare, dar ești numa’ bine.

 

pisici imprimanta 3D
Sursa model 3D: Cat Bookmark by Filar3D

 

Între timp, Fufa tricotează liniștită alte pisici. Pe următoarele sper să nu le mai pocesc în halul ăsta.

 

 

 

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.