viata sexuala catherine millet cover
Cărți,  Cărți cu sex

„Viața sexuală a lui Catherine M.” – Un raport despre viața sexuală a unei dudui

La începutul anilor 2000, o femeie a început să scrie o carte despre viața ei sexuală. Nu voia să fie o carte care să ațâțe cititorii și, fiind critic de artă, nici nu-i plăcea să scrie cu înflorituri și metafore, așa că i-a ieșit un text destul de… tehnic. Un fel de dare de seamă a experiențelor sexuale ale unei femei libertine și vorace, deloc sentimentale, care a făcut mult sex pentru propria ei curiozitate și plăcere.

Viața sexuală a lui Catherine M.” este o carte pe care unii o găsesc dezgustătoare, alții incitantă și câțiva plictisitoare. Eu mă regăsesc în cea de-a treia categorie, pentru că scriitura lui Catherine îmi aduce aminte de manualul de utilizare al mașinii de spălat.

carte despre sex Millet
Catherine Millet, foto Marc Bervillé

E fără farafastâcuri, bedesemeuri, lenjerii senzuale, jucării sexuale, flirturi și kamasutre, doar cu puțină urofilie și o grămadă de sex clasic cu penetrare.

Catherine Millet, autoarea, este o franțuzoaică născută în ’48, de meserie critic de artă. A declarat că regretă foarte mult că nu a fost violată, pentru că ar fi vrut să demonstreze că-ți poți reveni după o astfel de experiență, iar în 2018 a criticat mișcarea #MeToo, alături de Catherine Deneuve și alte aproape o sută de franțuzoaice.

Vreți câteva citate ca să vă lămuriți? Hai că m-am chinuit ceva să aleg unele mai simpatice. Voilà!

 

 

Cum să ieși din orice încurcătură

„Pe drum, cum cerusem să ne oprim ca să fac pipi, Andre a venit să mă privească și să mă mângâie, în timp ce eu eram pe vine. Nu era o situație neplăcută, dar îmi era totuși un pic rușine și, poate că din acel moment, am învățat să ies din încurcătură plonjând cu capul între picioarele bărbatului și luându-i pula în gură.”

 

Cea mai mare plăcere

”Una dintre plăcerile pe care le agream cel mai tare era aceea produsă de un sex care aluneca în mine, nu prea sculat, și începea să se întărească acolo, dezlipind progresiv buzele mari una de cealaltă înainte de a se înfunda într-un loc ce mi-a provocat întotdeauna stări de beție.”

 

Exemplu de fantezie sexuală

„Însoțeam un bărbat gras și vulgar, presupus unchi, la o masă de afaceri, în salonul particular al unui restaurant. Douăzeci sau treizeci de bărbați se așezau la masă și prima mea intervenție consta în a face un tur complet, ascunsă de fața de masă, pentru a le scoate sexele din pantaloni și a le lua succesiv în gură. Îmi închipuiam fețele lor, deasupra mesei, ușor detașate, absentând rând pe rând, câte puțin timp, din conversație. Apoi mă urcam pe masă și ceilalți se distrau băgându-mi diverse substitute precum țigări, cârnați, ba chiar cineva a mâncat unul dintre aceștia dintre picioarele mele. Pe măsură ce întâlnirea mergea înainte, mi-o trăgeau conștiincios, unii pe sofa, alții în picioare, pe la spate, eu fiind aplecată deasupra mesei, în timp ce discuțiile urmau în jurul meu. În trecere profitau și șeful de sală, și chelnerii. Dacă orgasmul nu-mi întrerupsese încă masturbarea, până la urmă soseau și băieții de la bucătărie.”

 

carte despre sex

O scenă de cunilingus

„Îmi înfipsesem toată figura în vulva ei primitoare. N-am mai înghițit niciodată o tiveală așa umflată, care pur și simplu îți umplea gura ca-i ditai caisa, după cum zic meridionalii. Mi-am lipit gura de buzele ei mari ca un vampir și am lins toată adâncimea fructului, după care mi-am îndreptat limba către clitoris, profitând cât mai mult posibil de dulceața acestora, o dulceață pe lângă care aceea a sânilor ori a rotunjimii umerilor nu mai înseamnă nimic. […] Cât de bine i-am supt atunci micul nod de carne proeminentă.”

 

Olecuță de masturbare

„Prindeam bucata de țesut gros, dintre picioare, a chilotului, o forțam să intre între coapse, până la fese, și mă așezam astfel încât să intre un pic în carne. Așa poziționată, luam mâna minusculă a unui scăldător de plastic și o plimbam peste o păpușă Barbie dezbrăcată. Mai târziu, am înlocuit chilotul cu frecarea proeminenței din partea de sus a fantei.

Când mă masturbez, niciodată nu-mi bag degetele în pizdă, mă mulțumesc doar să-mi strecor un pic degetul mare, pentru a-l umezi.”

 

O scenă cu pipi

„Am frecventat mult timp un bărbat care, din timp în timp, simțea nevoia să se pișe pe mine. Știam la ce să mă aștept când mă scotea din pat ca să i-o sug. Când sexul i se întîrea, se retrăgea și-l ținea cu o mână, la mică distanță de mine. […] În ciuda efortului de concentrare, reușea să-și mențină sexul în erecție. Și jetul mă izbea din belșug, ca o ploaie deasă, caldă. Amară. […] Își mânuia sexul ca pe un furtun de stropit grădina și avea un jet atât de abundent și de îndelung încât uneori chiar mă zbăteam, ca atunci când cineva se distrează stropindu-te.”

 

Catherine dick

„Când iau pula în gură, îi protejez rădăcina și coaiele în căușul palmelor exact cu același gest cu care aș adăposti în ele o șopârlă sau o pasăre.”

„Îmi place enorm să sug sexul bărbaților. […]”

„Îmi place și ca două mâini sigure pe ele să-mi imobilizeze capul și să mi se fute gura ca și când mi s-ar fute pizda.”

 

Găsești la Elefant cea mai explicită carte despre sex scrisă vreodată de o femeie (apropo, scriitorul Edmund White a fost cel care a caracterizat-o astfel într-o recenzie). Dacă-ți plac rapoartele și sexul, s-ar putea să-ți placă și capodopera asta 🙂

catherine millet carte viata sexuala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.