Meniu Închide

Zaurel, motanul-dragon, face aventură – o ghidușie cu pisici zvânturatice

Pentru că Zaurel, motanul cu scăpărici de dragon, vine tare spre noi (auziți un tropăit? al lui e), m-am gândit că trebuie să anunț lumea despre dumnealui. Nu de alta, dar Zaurel e un motan special și câteodată mai dă cu foc.

În curând va apărea cartea-ghidușie cu pisici zvânturatice, „Zaurel, motanul dragon, face aventură”, așa că până atunci vă las două chestiuțe: un fragment reprezentativ și un link către pagina de Facebook.

 

Zaurel lua curbele fără să încetinească și în linie dreaptă accelera puternic, încordându-se până în vârful codiței ca să nu piardă controlul volanului, în timp ce Bubu făcea pe copilotul lângă el, iar Maia se ținea de nas pe bancheta din spate.

-Frână, dom’ Șef, multă frânăăăăăăăăă! răcni Bubu, iar Zaurelul abia reuși să înfigă lăbuța în pedală, evitând în ultimul moment să-l facă plătică pe zmeul care traversa crăcănat, fără să se asigure.

-Tembelule! se stropși cu scântei motanul-dragon, scoțând capul pe fereastră. De ce nu te uiți pe unde traversezi? Ne periculizezi misiunea!

Săracul zmeu nu putu să spună, din cauza șocului, decât atât:

-Un milion de draci leșinați!

-Ai noroc că ne grăbim, crăcănatule, căci altfel te provocam la luptă dreaptă! mai zise Zaurelul înainte să dea un pârț atât de puternic încât pârțomobilul demară în trombă, ocolindu-l pe bietul zmeu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.